Informatie

De prijs

Dit jaar wordt voor de 12e keer de OKW Verkiezing tot onderneming van het jaar gehouden. Wie gaat er dit keer met die mooie OKW Ondernemersprijs naar huis? De prijs is naast de waardering van ondernemend Woerden een prachtige award, ontworpen door Studio Campo voorzien van een prachtige gouden steekspeld, ontworpen door de Woerdense goudsmid Liesbeth Quaak.

Welke bedrijven maken kans?

De kandidaten voor de titel OKW onderneming van het jaar 2019 zijn bedrijven die opvallen! Opvallen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door grote lokale betrokkenheid, onderscheidend vermogen, innovatiekracht, creativiteit of focus op de toekomst.

Locatie

De OKW Ondernemersprijs 2019 wordt uitgereikt tijdens de OKW Nieuwjaarsreceptie welke gehouden wordt in de Pop Up Eventlocatie van Gasterij de Milandhof in Zegveld. Het feestelijke programma start om 17.00 uur.

OKW leden zijn hierbij van harte welkom, zij kunnen zich tot uiterlijk 7 januari aanmelden op info@okwwoerden.nl.

Nominaties

Op dit moment kunnen bedrijven voor een nominatie worden voorgedragen. Kent u succesvolle ondernemers die opvallen en in aanmerking komen voor de OKW Ondernemersprijs 2019? Laat het ons weten!

Wij ontvangen uw reactie graag vóór 23 oktober op verkiezing@ondernemersprijswoerden.nl In deze reactie geeft u in het kort aan welk in de gemeente Woerden gevestigd bedrijf u voordraagt voor een nominatie. Alle bedrijven kunnen worden voorgedragen, ook niet OKW leden.

Motivaties die goed aansluiten bij de gestelde criteria plaatsen wij in de lijst van kanshebbers op onze website en brengen wij onder de aandacht van de stemmers. De drie bedrijven met de meeste stemmen worden genomineerd en strijden op 9 januari 2020 om de titel. Winnaars van voorgaande 5 jaar;  Event Support Holland, Purple Haze, WTT, Groenendijk Bedrijfskleding en Gasterij de Milandhof/Restaurant Spies & Spijs kunnen niet worden voorgedragen.

Procedure
In de week van 30 oktober ontvangt u per mail een overzicht van alle voorgedragen bedrijven. U kunt dan uw stem uitbrengen op de bedrijven waarvan u vindt dat ze een nominatie verdienen.  

Ook sponsor worden van Ondernemersprijs woerden?