Informatie

De prijs

Dit jaar wordt voor de 12e keer de OKW Verkiezing tot onderneming van het jaar gehouden. Wie gaat er dit keer met die mooie OKW Ondernemersprijs naar huis? De prijs is naast de waardering van ondernemend Woerden een prachtige award, ontworpen door Studio Campo voorzien van een prachtige gouden steekspeld, ontworpen door de Woerdense goudsmid Liesbeth Quaak.

Welke bedrijven maken kans?

De kandidaten voor de titel OKW onderneming van het jaar 2019 zijn bedrijven die opvallen! Opvallen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door grote lokale betrokkenheid, onderscheidend vermogen, innovatiekracht, creativiteit of focus op de toekomst.

Locatie

De OKW Ondernemersprijs 2019 wordt uitgereikt tijdens de OKW Nieuwjaarsreceptie welke gehouden wordt op donderdag 9 januari 2020 in de Pop Up Eventlocatie van Gasterij de Milandhof in Zegveld. Het feestelijke programma start om 17.00 uur.

OKW leden zijn hierbij van harte welkom, zij kunnen zich tot uiterlijk 7 januari aanmelden op info@okwwoerden.nl.

Nominaties

Op dit moment wordt er door de leden van de OKW gestemd. Iedereen heeft een unieke en eenmalige stemcode ontvangen. Daarmee kunt u 10 punten verdelen over de (maximaal  3) bedrijven die volgens u een nominatie verdienen.

Wij ontvangen uw stem graag vóór 22 november.

Tijdens het OKW diner met Marianne Zwagerman op donderdag 28 november a.s. worden de 3 genomineerde bedrijven bekend gemaakt.

Ook sponsor worden van Ondernemersprijs woerden?